miranda hoefmans

virtueel assistent  .

Rachel Levi
Huis van Verbeelding
Miranda is de steun en toeverlaat voor Huis van Verbeelding. Onze klanten hebben aan de voorkant direct warm en vriendelijk contact en een betrouwbare partner om mee af te stemmen. Ook aan de achterkant wordt alles soepeltjes geregeld. Onze tekenaars en trainers weten altijd precies waar ze aan toe zijn, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op hun opdracht. Miranda vindt het ook leuk om mee te groeien met het bedrijf, gaat geen uitdaging of cursus uit de weg. Heel fijn om haar aan boord te hebben. Miranda leidt sinds een aantal maanden ook onze contentstrategie in goede banen. Ze zorgt ervoor dat ons mooie werk op alle social media kanalen goed zichtbaar is, door de posts te maken en in te plannen. Ook maakt ze van onze eigen inbreng artikelen voor de website , met mooie visuals , infographics en korte video's.
Pieter Visser
Ultramar Products BV
Miranda...wat een aanwinst voor ons bedrijf! Ons team groeit, het bedrijf groeit, de toekomstplannen groeien en vooral het aantal binnenkomende berichten op de klantenservice groeit. We hadden duidelijk iemand nodig die de klantenservice op zich neemt. Die structuur aanbrengt en zorgt dat onze klantenservice naar een hoger niveau gaat. Dat is best lastig. Aangezien er veel productkennis nodig is. Voor Miranda was dat geen probleem. Na een korte inwerkperiode was ze in staat om de hele klantenservice zelfstandig te managen. Inmiddels werkt ze zelfstandig nieuwe teamleden in en is ze een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Waarbij ze een steeds bredere rol vervult.
Lidy Geerts
Nieuw Begin Coaching
Miranda heeft mij onder andere geholpen om mijn e-book Loslaten en mijn inspiratiemail te promoten. Ze heeft een automation in Laposta voor mij gemaakt die mensen krijgen na inschrijving voor mijn inspiratie mail. Ze heeft me ook geholpen met een sales pagina en samen hebben we fb adverteren onder de loep genomen Miranda denkt goed mee en je kunt met een gerust hart taken aan haar over laten.
Esther Molenwijk
Happy Life Festival Oosterhout
Miranda is echt een topper! Zij heeft gezorgd voor de mails voor deelnemers en vrijwilligers en een fantastisch verloop tijdens de lezingen op het Happy Live Festival! In de voorbereidingen tot de volgende editie roepen we weer haar hulp in! Dank je wel voor jouw geweldige bijdrage om het Festival een succes te maken.

Contact

  • 06-38900702
  • info@mirandahoefmans.nl